Välkommen till Hjulsbro Padel

 

Padel för livet

SPELA PADEL
FÖR LIVET.

Upptäck hur enkelt det är att lära sig spela. Alla oavsett bakgrund kan motionera hos oss.

ALLA KAN SPELA

Ung som gammal, oavsett kroppsform - du är alltid välkommen till oss.

REDO FÖR EN FÖRBÄTTRING?

Letar du efter en förändring i ditt liv, en där fysisk aktivitet blir en källa till glädje snarare än en börda? På Hjulsbro Padel erbjuder vi just det. Många har provat gymmet, jogging eller andra träningsformer, men ofta faller motivationen. Det är här padel kommer in som en spelväxlare.

Padel är inte bara en sport, det är enkelt, socialt och framför allt hållbart. Det kräver inte timmar av förberedelser eller tunga lyft. Det är bara du, racket och en boll i en vänlig, välkomnande atmosfär.

Vår erfarenhet från elitidrott har lärt oss värdet av att hitta en hållbar motionsform. Padel är precis det – en rolig, engagerande aktivitet som håller motivationen uppe. Att springa efter en boll känns aldrig som ett jobb när du är uppslukad av spelet.

Anmäl ditt intresse för våra tre inledande träningspass. För bara 100 kr får du uppleva hur padel kan förvandla ditt synsätt på motion. Det är dags att omfamna en aktiv livsstil där gemenskap och nöje står i centrum. Vi på Hjulsbro Padel ser fram emot att välkomna dig!

https://hjulsbropadel.se/wp-content/uploads/2023/12/player2.jpg

VÅRA TRÄNARE

Våra tränare har lång och gedigen erfarenhet inom padel.

HUVUDTRÄNARETOMMY NYQVIST

Tommy är en riktig eldsjäl när det kommer till Padel. Förutom att bedriva träningsverksamhet hos Hjulsbro Padel så styr Tommy även Linköpings framtidstalanger inom sin klubb ”Linköping Padel Academy”.

PARTNER TRÄNAREWARSAME "WARSA"

Warsame, oftast kallad ”Warsa” är en fantastisk glädjespridare och padelspelare. Warsa är huvudansvarig för träningarna som berör Mamma- och seniorpadeln. Utöver att spela padel och lära ut padel så arrangerar Warsa även Sveriges roligaste turneringar genom sin förening.

HJÄLPTRÄNAREAxel Rehncrona

Axel är tillsammans med Hugo våra hjälptränare och instruktörer. Vid sjukdom, hög arbetsbelastning eller ledighet från våra ordinarie tränare så är det Axel eller Hugo som kliver in och ser till att träningarna blir av och att dem blir bra.

HJÄLPTRÄNAREHUGO EDLUND

Hugo är tillsammans med Axel våra hjälptränare och instruktörer. Vid sjukdom, hög arbetsbelastning eller ledighet från våra ordinarie tränare så är det Hugo eller Axel som kliver in och ser till att träningarna blir av och att dem blir bra.

Allt material tillhör Hjulsbro Padel AB